Esküvői Harisnyatartó

NYUGATI ÁTJÁRÓ ÜZLETHÁZ | BUDAPEST VI. KER. BAJCSY-ZS ÚT 63.


NYITVA TARTÁS: HÉTFŐ-KEDD ZÁRVA SZERDA-CSÜTÖRTÖK-PÉNTEK 10:00-19:00 SZOMBAT 10:00-18:00 VASÁRNAP ZÁRVA

TELEFON: (06-1) 302-3649 | email: info(a)eskuvoifehernemu.hu

Esküvői fehérnemű - Általános és extra méretű esküvői: fűző, pánt nélküli melltartó, push-up melltartó, alakformáló fehérnemű, hálóingLegyen a kiválasztott esküvői fehérnemű szép, nőies és elegáns, legyen az esküvői fehérnemű az esküvői együttesed egyik legizgalmasabb darabja. Egy jól megválasztott esküvői fehérnemű, esküvői alakformáló fehérnemű felveszi és korrigálja a test alakját. A mai divatnak megfelelően befolyásolhatod vele az alakodat (vonzó derék és dekoltázs), hogy a menyasszonyi ruhád a legjobban álljon rajtad!
Tipp: Illeszd össze az esküvői fehérneműdet a menyasszonyi ruháddal!
A nászéjszakán az erotikus esküvői hálóing a legjobb viselet!
Pánt nélküli menyasszonyi ruha = fűző, pánt nélküli melltartó
A fűző (angolul: Corset, a magyar nyelvben a Míder szó is használatos) a legnépszerűbb választás a pánt nélküli menyasszonyi ruhákhoz. A pánt nélküli melltartó is jó megoldás, de a fűző a szerkezeténél, szabásánál, anyagánál fogva jobb tartást ad. Megemeli a mellet és előnyös dekoltázst alakít. A nagyobb kosárméretű menyasszonyok részére is bátran ajánljuk, mert megfelelő tartást biztosít. A z extra méretű, duci menyasszonyok részére viszont elsősorban csak a fűzőt ajánljuk.
Pántos (ujjatlan) menyasszonyi ruha = fűző, pántos formázott push-up melltartó
Ha a pántok elég szélesek, akkor több lehetőség közül lehet választani. Pántos "formázós" (szivacsos, vagy push-up) melltartó, merevítős melltartó valamint fűző. A legpraktikusabb és legelőnyösebb viselet most is a fűző. Összességében sokféle melltartót tudunk ajánlani az esküvői ruhák alá, de a fűző (míder) a legtökéletesebb megoldás. Megfelelően formázza a mellet, jó tartást biztosít, valamint kitűnő alakformáló esküvői fehérnemű. A tévhittel ellentétben a fűző KÉNYELMES VISELET (ha megfelelő méretet és minőséget választunk).


Designed by Archi-Host Kft.